Internationale Vrouwendag Zoetermeer , 8 maart 2014

Een mooie pose van 1 van de leerlingen
Een mooie pose van 1 van de leerlingen

Paaldans Zoetermeer is uitgenodigd door Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag Zoetermeer voor een paaldans optreden, 4 meiden hebben een paaldansoptreden gedaan met eigen muziek en eigen dansstijl.

 

Er waren diverse optredens van verschillende acts, waaronder ook Afrikaanse Dans, een dans optreden van dansschool Pro Patricia, een buikdansgroep en nog veel meer. Tijdens het event waren er ook heerlijke Hindoenstaanse, Antiliaanse en Surinaamse hapjes.

 

 

 

 

De dames die aanwezig waren hebben een andere kijk gekregen op paaldansen op een sportieve manier, we werden gewaardeerd op de manier van paaldansen. De Internationale Vrouwendag werd gehouden in het Stedelijk College in Zoetermeer.

Reactie schrijven

Commentaren: 0