Sportieve, intensieve paaldanslessen voor iedereen!

Naast de intensieve paaldanslessen verzorgt Paaldans Zoetermeer ook diverse paaldans workshops voor bijvoorbeeld ; vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeestje, meidendag, teamuitje, bedrijfsuitje enz.

Sinds kort verzorgt Paaldans Zoetermeer ook Pole4Kids workshops voor verjaardagfeestjes, vriendinnendag , meisjesdag. 

 

Paaldans Zoetermeer biedt diverse intensieve sportieve paaldanslessen.

Het rooster van Paaldans Zoetermeer heeft voor ieder wat wils,

 

Let's Pole in the morning 

(sportieve paaldansles in de ochtend)

 

Pole , level 1

(iedere dinsdagavond zijn er 2 momenten waarbij beginnerslessen worden aangeboden)

 

Pole, level 1,5 Intermediate

(iedere donderdagavond een paaldansles voor gevorderde leerlingen)

 

Powerpole & Strength workout

(een modernere vorm van bootcamp, waarbij er gebruik word gemaakt van kettlebells, elastieken, turnmat, gewichtjes enz, de danspaal word gebruikt maar word voornamelijk gebruikt om kracht oefeningen te doen)

 

Pole4Kids

(sportieve paaldansles waarbij kinderen kennismaken met paaldansen, deze les is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar)

  

Regelmatig zijn er events bij Paaldans Zoetermeer waarbij (inter)nationale paaldans artiesten een workshop paaldansen verzorgen. Yvonne Smink (tweevoudig NK Paaldansen) , Margie en Stephanie (DUO NK Paaldansen) enz. zijn bij Paaldans Zoetermeer geweest om een paaldansworkshop te verzorgen.

 

Paaldans Zoetermeer word regelmatig gevraagd om paaldans demonstratie te verzorgen tijdens een modeshow, ladiesnight, houseparties, winkelopeningen enz.

 

Paaldans Zoetermeer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, station NS ZOETERMEER is op loopafstand van de studio, ook de Randstadrail stopt vlakbij de studio.

 

Er zijn voldoende gratis parkeerplekken voor de deur en de locatie bevind zich vlakbij de snelweg en vanuit Den Haag, Rotterdam, Gouda is het goed te bereiken.

 

Voor meer informatie over aanmelden, lesinhoud en tarieven van Paaldans Zoetermeer surf naar www.paaldans-zoetermeer.nl of bel naar 0633429904. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0