Dutch Pole Art 2015

 

De allereerste Dutch Pole Art was georganiseerd op zaterdag 17 oktober en zondag 18 oktober in Gooiland theater in Hilversum.

Alle paaldansstudios en paaldansscholen uit Nederland namen deden mee op zaterdag en zondag de internationale athleten. Alles was goed en top georganiseerd door Paaldans Academy Rotterdam / Exclusief Paaldansen. .

 

In de categorie Amateurs  Dutch (3e prijs), Semi Pro (5e plek), categorie Doubles (3e prijs)  en ook Best Costume National & International heeft Paaldans Zoetermeer mooie prijzen gewonnen! Paaldans Zoetermeer is trots om deel  hebben deelgenomen aan deze mooie artistieke wedstrijd. In de categorie : Semi Pro, Amateurs, Kids, Debutants, Doubles en Masters hebben leerlingen van Paaldans Zoetermeer meegedaan aan deze wedstrijd.

Reactie schrijven

Commentaren: 0