Cursus Polefit Natal (8 weken), sporten na zwangerschap

Polefit Natal is een 8 wekelijkse cursus voor vrouwen die net bevallen zijn en op een snelle en effectieve manier fit willen worden. Uniek in Nederland en de eerste paaldans studio in Nederland die deze les aanbiedt. De les is een combinatie van krachtoefeningen en oefeningen in en om de danspaal. Het is leuker en gezelliger om met lotgenoten deze les te volgen en na 8 weken ben je fit genoeg om eventueel door te stromen naar 1 van de andere lessen die Paaldans Zoetermeer aanbiedt. 

 

Cursus duur: 8 weken

Doelgroep: Vrouwen die net bevallen zijn , 6-12 weken na bevalling kan je deelnemen aan deze cursus Start cursus: Wekelijks op dindag 15 maart 2016 tot 3 mei 2016 , 19.00-20.00 uur

Doel: gewichtsvermindering, strakker in je vel zit, fitter voelen

 

Er is persoonlijke aandacht, er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Voor meer informatie surf naar www.paaldans-zoetermeer.nl of bel  06 - 33429904

De cursus kost in totaal 98 euro en kan direct via de webshop aangeschaft worden.

 

NB: Het is mogelijk dat je zorgverzekeraar deze cursus vergoed, neem contact op met je zorgverzekeraar om de voorwaarden te bespreken. Ben je in bezit van de Zoetermeerpas met voordeelcheques 3,4,5 en 6 ? Hiermee kan je ook de cursus mee betalen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0