1. Wat moet ik aan als ik les ga volgen? Mouwloos shirt of tanktop, shorts, kort broekje met stretch. Tijdens de lessen dansen we zonder schoenen. Je neemt je eigen yogamat mee. Sieraden zoals oorbellen, kettingen en armbanden thuis laten. Voor Clubbercise is het belangrijk om wel je sportschoenen mee te nemen en voor Aerial Hoop een legging met mouwloos sporttop. Voor de les Yogawheel neem je je eigen yogamat mee, je kan de les volgen met legging / kort broekje en mouwloos sporttop.
  2. Hoe is de opbouw van de les? Alle lessen en cursussen beginnen altijd met een warming up om de spieren op te bouwen, daarna zijn er diverse oefeningen in en om de danspaal of andere oefeningen in de andere lessen. We eindigen altijd met een cooling down.
  3. Mag ik mezelf insmeren? Helaas kan je geen bodycreme of lotion gebruiken tijdens de paaldanslessen voor de overige lessen maakt het niet uit.
  4. Wat voor danspalen zijn er aanwezig in de studio? Professionele X-Poles van 45 mm en Lupit Pole danspaal van 45 mm. De palen zijn 3.30 cm hoog.
  5. Zijn de docenten gediplomeerd? Alle docenten van Paaldans Zoetermeer zijn gediplomeerd.
  6. Ik en mijn vriendinnen willen graag privéles, is dat mogelijk? Het is mogelijk om privéles te boeken, voor meer informatie daarover vul het contactformulier in 
  7. Kan ik elk moment instromen? De basiscursus van 10 weken is ideaal om te starten met paaldansen. Alle lessen voor alle niveaus (all-levels)  en cursussen kan je direct voor aanmelden. Regelmatig organiseren wij proefles dagen paaldansen, bekijk hier wanneer de volgende proeflessen zijn.
  8. Ik wil graag mijn maandabonnement opzeggen? Paaldans Zoetermeer werkt alleen met maandabonnementen. De opzegtermijn is 1 kalendermaand (bij opzeggen betaal je altijd 1 maand extra en dan stopt je abonnement) Opzeggen gaat via het opzegformulier.
  9. Ik ben niet sterk of lenig, is dat een probleem? Het maakt niet uit of je nog niet sterk of lenig bent?  Je zult merken dat je snel kracht ontwikkelt en leniger wordt.
  10. Zijn de lessen erotisch getint? De lessen hebben niets met erotiek te maken