Informatie over verschillende danspalen voor sportieve paaldanslessen.....

Regelmatig krijgen wij emails met vragen over diverse danspalen welke veilig zijn of niet, er zijn een paar goede en veilige danspalen die je kan bestellen en die goed zijn voor thuisgebruik:


 • LUPITPOLE , www.lupitpole.com is de nieuwste binnenkomer in deze markt. Het zijn veilige danspalen die goed zijn om er mee te trainen.De danspalen worden in Europa gemaakt en Lupitpole is erg opkomend op dit moment. De danspalen kan je verlengen met diverse verlengstukken en speciaal voor paaldansstudio's of ruimtes met hogere plafond (boven de 3.20 meter hoog) zijn er speciale danspalen.  De danspalen zijn 42mm dik en ze kunnen zowel op spinning en static! Naast de danspalen verkopen zij ook diverse valmatten  en binnenkort breiden ze hun collectie uit met andere items. De leveringsdatum is altijd binnen 7 dagen en het pakket word in een mooie doos verzonden. Deze merk is een echte aanrader!
 • X-POLE , www.danspalen.nl is een van de bekendste paaldansfabrikanten. Deze danspalen zijn 45mm en kunnen zowel op static en spinning. Je kan ze verlengen tot 3.30 m hoog. Speciaal voor hogere plafonds kan je op aanvraag een danspaal laten maken. X-Pole komt uit Engeland en staat voor veiligheid! In Nederland is deze danspaal te verkrijgen via www.danspalen.nl 
 • Polefitness, www.polefitness.nl , verkoopt ook divers danspalen , deze danspalen zijn gecoat (speciaal laagje om meer grib te krijgen. Deze danspalen kan je ook klemmen en ze zijn 42mm dik. Voor mensen die allergisch zijn voor metaal, chroom of brons is deze danspaal ideaal te gebruiken. Deze danspalen zijn alleen te verkrijgen via de webshop van polefitness

Tegenwoordig worden er veel neppe danspalen verkocht via Marktplaats of andere websites, zorg ervoor dat je je danspaal bij de juiste kanalen koopt, anders kan het onveilig zijn voor je. Je hebt vast wel gezien op Youtube dat er met onveilige danspalen ernstige ongelukken kunnen gebeuren. 


Paaldans Zoetermeer blog

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Denise (dinsdag, 17 juli 2018 23:06)

  Heeft iemand ervaring met de expert danspalen van bodani?
  Ik overweeg er een te kopen maar hoor graag eerst wat jullie ervaringen zijn.
  Dit is de danspaal die ik op het oog heb.

  https://bodanidance.nl/nl/danspalen/12391-expert-basic-spinningstatic-danspaal-7111302703995.html